Nieuwe aanwinst

We verwelkomen Jeanne in ons team. Sinds januari helpt zij onze praktijk met telefonische bijstand. Zij kreeg een plaatsje aan onze nieuwe balie en is zo hét aanspreekpunt voor vragen of afspraken.

Oud nieuws wordt nieuw

Het viel u al eerder op dat voorschrijven tegenwoordig elektronisch gebeurt. De arts schrijft geen dozijn pennen meer leeg en geeft geen briefjes meer mee. Dat wil niet zeggen dat voorschrijven geen tijd en verantwoordelijkheid vergt.

Eerder al gaven wij aan dat voorschrijven bij een consultatie hoort en niet bij een bezoekje in de gang of een telefoontje. De telefoondrukte die onze praktijk overspoelt is enorm. Ik moet u niet vertellen dat dat niet aangenaam is voor zowel de dokter als zijn patiënt op dat moment.

We willen dan ook nog eens met aandrang vragen NIET te bellen voor voorschriften. Het is van belang dat u tijdig een afspraak maakt en voorschriften tijdens een consultatie vraagt wanneer de arts u kan onderzoeken. Wij bekijken samen met u, afhankelijk van uw ziektebeeld, wanneer een nieuw consult nodig is en geven u tot dan de nodige voorschriften mee. Ook bij medicatie voor de bloeddruk en cholesterol is dit nodig!

Wij zijn verhuisd

...naar een nieuw praktijkgebouw op Wilsonstraat 7, aan de overkant van de straat.

Eindelijk, het is zover! We vertoeven in een nieuw gebouw waar we u nog beter kunnen onderzoeken en bijstaan. We kozen voor een lichte en rustgevende omgeving zodat iedereen zich kan thuis voelen bij de huisarts.

HAIO in de praktijk

Vanaf 1 oktober mogen wij dr. Van Diest Geertrui, huisarts-in-opleiding (HAIO), verwelkomen in ons team. Zij zal ons 1,5 jaar komen helpen.

Een HAIO is een reeds afgestudeerd en gediplomeerd arts en vervolledigt zijn/haar specialisatie huisartsgeneeskunde. Het is evident dat zij ook raadplegingen en huisbezoeken doen. Patiënten  worden steeds overlegd, zowel dagelijks als wekelijks in een groter overleg.

Werken in een opleidingspraktijk prikkelt ons om steeds bij te blijven met de meest recente wetenschap en technieken, maar ook om evidence based medicine na te streven. De combinatie van verse kennis en ervaring werkt hierbij vaak verfrissend. Zo blijven we garant staan voor uw optimale zorg.