Dr. Marleen Vanderstuyft

Dr. Marleen Vanderstuyft

Dr. Vanderstuyft Marleen draagt altijd positiviteit met zich mee en heeft dan ook een passie voor zorgzame geneeskunde. Zij ontwikkelde zich onder meer in kind- en jeugdgezondheidszorg.

Dr. Karel Van Engeland

Dr. Karel Van Engeland

Dr. Van Engeland Karel gaat met een lach door het leven en straalt dit ook op professioneel vlak uit. Wervel- en gewrichtproblematiek liggen in de lijn van zijn interesses waarbij zijn diploma in de manuele therapie van pas komt.

Dr. Bart Van Engeland

Dr. Van Engeland Bart engageerde zich in 2019 definitief voor onze familiepraktijk. Het ontbreekt hem niet aan enthousiasme, kennis en geduld.  Hij is enorm geboeid door cardiologie, pneumologie en kleine heelkunde.

Dr. Anouk Smeets

Dr. Smeets vervoegde met een lieve glimlach onze praktijk in 2019. Naast de algemene huisartsgeneeskunde, heeft ze een bijzondere interesse voor gynaecologie. Zij verruimde haar kennis met een opleiding tropische geneeskunde en is daarmee reisadviseur bij uitstek.

Dr. Maarten Van Engeland

Dr. Van Engeland Maarten mochten we in 2021 verwelkomen als vaste arts. Zijn zachte, deskundige aanpak past perfect binnen het plaatje van onze praktijk.

Dr. Geertrui Van Diest (HAIO)

In juni 2022 studeerde ze af als arts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Vanaf 1 oktober 2022 start ze in deze groepspraktijk aan haar specialisatie in de Huisartsgeneeskunde. Welkom!

Katrien Verbruggen

Een duizendpoot en altijd even enthousiast. Katrien is onze verpleegster en rechterhand. Ze is dagelijks aanwezig in de voormiddag en ook dinsdag in de namiddag.

Ze helpt je graag voor een bloedname, wondzorg, een inspuiting, pré-operatieve onderzoeken, diabetesopvolging, administratieve- of andere vragen.Jeanne Beckers

Onthaalmedewerker

Jeanne is het eerste gezicht dat je ziet als je praktijk binnenkomt: de balie is haar nieuwe habitat. Die lieve stem staat je enkele voormiddagen in de week ook telefonisch te woord voor afspraken, huisbezoeken en andere vragen.